6.12.09

Ninja Assassin

Dek kerana semua orang sibuk bercerita tentang New Moon, aku sampai tak tersedar ada cerita Ninja Assassin kat wayang.haa..nasib baik tadi masa nak tengok wayang, masa tayangan Ninja Assassin jek la yang menepati cita rasa.dapatla aku menengok lakonan Rain ni.

aku tak berapa minat Rain tapi apa yang aku boleh cakap, lakonan dia bolehlaaaa...dipuji.aksi2 memang mantap.sampai terasa aku pun kena serang dengan ninja2 jahat tuh.haha..

ok memang berbaloi.tu yang dapat disimpulkan.sapa2 yang belum tengok, meh serang mana2 wayang ramai2.tapi kalau nak cuci mata tengok jejaka2 hensem,tengoklah New Moon kan.sedap lagi la mata memandang hero hensem.lol



Oh patutkah aku mimpi Rain malam ni??



8 comments:

  1. gosh, i my mum minat giler Rain (ayat cover, pdhal diri sndiri pon minat Rain smpai tak hingat, haha)


    out of 5 stars, brape u rate movie ni ye?
    sbb i plan nak tgk nnti dgn bf i :)

    ReplyDelete
  2. hehe.mmg rmai pn pminat rain kn.

    i bg 4 stars la.leh?u tgkla muvi ni.klu u minat x hingat kt rain,maybe lg byk stars u bg.hiks!

    ReplyDelete
  3. alamak u ckp xbest ke?kte beza cita rasa kot.haha

    ReplyDelete
  4. entahla. lom tengok lagi. lom leh komen..

    ReplyDelete
  5. hehe.xpe2.byk g mse leh tgk;)

    ReplyDelete