28.12.09

CANDID PHOTO CONTEST

tengah2 usha blog2 orang..aku terjumpa la satu contest ni. menarik!! jadinyaa..aku pun terbuka hati nak join. ni 1st time ni join contest blog. tapi takpe..aku cuba jek la..(^.^)

ini contestnya..jom lah kawan2 kita join.hihi

da lama cari punya cari..aku jumpalah gambar ni. masa ni aku dengan kawan2 ada jemputan kahwin kat Kemaman. ni masa on da way balik. singgah tepi jalan. makan durian ramai2. syok tuh..

ni gambarnya..diambil oleh Rina Salleh. Ntah bila masa dia amik pun aku tak sedar. tetiba dia da upload kat fb.haha

tengoklah camne aku makan durian.
aku tengok pun menggelikan. hampeh! siap kena kutuk lagi.


tengoklah komen2 kawan2 aku ni..siap suruh rina delete lagi.hehe

dah nama pun candid kan..camne aku nak sedar..kalau sedar mesti aku da posing cantik2 da..tak adalah camnih! hihi



6 comments:

  1. ok la tu ijan. hehe.
    sorry candid suke2 ;pppp-

    ReplyDelete
  2. Hehe..best tengok org join contest. Saya ni pula blurr..tak jaw nk bercontest.

    ReplyDelete
  3. ardinihumaira..jom la join.wt ske2 jek;)

    ReplyDelete