2.3.10

Cik C da mulakan blog

Saja nak ucap selamat mula menulis blog kepada Cik C..sebelum ni ko jek kan baca blog aku. Sekarang bolehla aku pun baca blog ko gak..baca apa2 ko bebel..apa cerita2 ko..semua2 la..;p

Rajin2 la menulis ye! Nanti adalah tambah lagi tempat untuk aku luangkan masa bila bosan..hihi. Aku pun kena makin berusaha update blog pasni..leh lumba2 update dengan ko(^.^)




6 comments:

  1. wahh da bertambah la kuncu2 ehh..hik3

    ReplyDelete
  2. hahahaha... sah paksa kawan buat blog nie.. :p

    ReplyDelete
  3. wah2 cik C... apa link nya ijan? selalu dia stalk blog aku... meh nak stalk blog dia lak..ngeh ngeh

    ReplyDelete
  4. ish Ijan,bile ko merayap ke blog aku hehee...ish, malu la ko g tgk, aku br beginner, ko da senioritas, malu2...aku masih terkial2 dgn benda ni, uhukuhuk..sile bagi tunjuk ajar Sifu!..owh, thanks a lot, ade entry pasal blog aku~!

    ReplyDelete
  5. eh eh, cik nadia pon ade kt cni ye,hehehe..aku stalk senyap2 je nadia ahakss, aku da letak link ko kt blog aku. blog baru lg, xde ape yg menarik, dok ofis bosan sgt, ni lah jadinye haha...bagi tunjuk ajor ye kwn2! =)

    ReplyDelete
  6. syafawani-tu la.hihi

    hatta-mne de pksa.die ttbe rela ati nk wt blog.hehe

    nadia-ko klik jek kt nme Cik C tuh..trus smpi blog C;p

    siha-eleh2 C. malu2 plak.haha

    ReplyDelete