28.3.10

TAG dari Yan & Dee

Baru lepas baca entri baru Yan. Baru tersedar blog aku di tag, ingat nak buat jap2 lagi lah. Nak edit paper tuk ICIAS 2010 dulu. Dari pagi tadi plan nak edit tapi sampai ke la ni tak gak buat2. hehe..Macam da set lak kat kepala hari ni kan ahad..perlu ke buat kerja..;p Tetiba tengok Dee lak update blog. Oh, ok Dee pun tag gak. So, kena buat sekarang..

Ni soalan2 nya. Macam nak translate dalam BM. Sebab blog aku kan blog BM. Baru syok sikit baca dalam BM. Syok ke? Hihi..Tapi sebab da malas, copy paste jek la soalan..

1) Thank & link the person that gave you the award.

Dapat dari housemate merangkap teman bercerita, YAN dan bekas housemate, DEE yang agak blur tapi bab2 business laju jek. Tak pulak dia blur..hehe..

2) Pass this onto 20 Bloggers that you've recently discovered and think are fantastic!

20 orang?? tak banyak la pulak kan. Ok ini semua yang bertuah di tag:

Nadia
Siha
Linda
Sya
Kak Syawal
Semua rakan2 blogger yang link ada sebelah kiri blog ni.

Dah la..nanti ramai2, aku lak makin banyak kerja kena bagitau "you've been tagged"..Hehe..


3) Now contact / comment the above said bloggers, and scream! YOU'VE BEEN TAGGED!

Pun sudah..tinggal tunggu dorang menjawab tag jek;)





2 comments:

  1. wah wah..tag tag ek...ok, jap jap g aku jawab tag tu ye, hehehe.

    ReplyDelete