18.5.10

Lagi..dan lagi..

Memang musim tag meng 'tag' ke sekarang? Cik Nadia tolong jawab..Oh sebelum itu, mari doa supaya kita tak cuai, tenang dan tekun semasa menjawab soalan. Haish..macam nak jawab soalan periksa pulak gamaknya..



Berikut adalah soalan2 yang diberikan. Mari kita mulakan ':)

3 names in your message inbox:
Aku pilih yang paling berkenan kat hati
~ UTP Kak Linda
~ SET Kak Long
~ UTP Hasan

Your main ringtone:
Bunyi standard hp Nokia. Hp tak berapa nak canggih..bunyi monophonic jek..

What you did at 12 last night:
On the phone

Who was the last person you went out with?where?
Yan, pergi stesen bas Sri Iskandar

The colour of t-shirt you're wearing now
Sorry..tak pakai t-shirt sekarang.hehe..

The last thing you did
Switch on laptop

3 of your everyday favourite items
Hp, laptop, pen

The colour of your bedroom
Putih. Langsir warna biru. Eh..tak tanya pasal langsir la.haha..

How much money in your wallet now?
RM11. Memang tak suka duit banyak dalam wallet. Lagi banyak, lagi banyak abis.

How's life?
Alhamdulillah..=)

Your favourite song:
Err..sekarang tengah serabut. Semua lagu pun rasa biasa.

What will you do next weekend:
Duduk bilik, hadap laptop. Siapkan kerja2 yang tak pernah nak siap2 ni..membosankan!

When was the last time you see your mum?
Hari Ibu

Where is she now?
Sepatutnya ada di rumah. Tapi mungkin jugak keluar dinner dengan abah..;p

Who is the last person that talked with you last night?
Pakwe

The last surprise you got?
Dapat tag lagi dari Nadia..hehe

The last thing you borrowed from your friend?
Err..tak ingat!

Who is your bf / gf / husband / wife?
bf/gf tu apa?? Belum kahwin jadi takde husband/wife

What do you feel right now?
Nak makan..tapi kenyang lagi..heh

Wanna share with who?
Semua..

Who know your secret?
Kalau secret mestilah tak btau orang. Nanti tak jadilah secret..hmm..
Tapi hal peribadi ada yang aku share dengan orang2 yang aku percaya

They keep your secret?
Aku percayakan mereka seadanya

Are you angry with someone?
Dah lama simpan marah tapi bukan dia tahu@faham pun. Jadi sekarang malas nak layan perasaan ni.

Do you order at McD?
Ya, tapi teramatlah jarang sebab tempat tinggal aku takde McD. Yang terdekat pun kat Ipoh. Tapi Ipoh tu jauh sebenarnya..

The last time you feel so sad?
Semalam.

Mahu tag?
Kawan2 yang de bloglist kanan blog ni. Terima kasih!

Ok selesai. Mari kita mulakan kerja semula. Semangat2!! Berharap agar aku masih mampu bertahan di sini. Amin..




2 comments:

  1. jgn tanya aku.. aku pun mangsa keadaan.. hahah

    ReplyDelete
  2. haha. xpela de gk idea nk update blog

    ReplyDelete