22.5.10

1st time untuk tahun ni

Fuh..fuh..

Mengah..

Aku masih tercungap2. Penat. Kepenatan yang amat sangat. Baju yang aku pakai pun basah dengan peluh. Baru lepas balik jogging..heh..kecoh kan. Orang lain jogging tiap2 hari pun tak kecoh. Aku yang baru 1st time jogging tahun ni kecoh lebih. Eh sebab 1st time la kena kecoh. Kalau selalu pe de hal..haha

Tapi best gak jogging ni kan. Badan berpeluh. Sihat. Leh tambah otot sikit. Badan jadi ketul2. Wow. Baru nampak gagah..Gagah??

Esok plan nak jogging lagi. Tiap2 hari pun kalau boleh lepas ni nak jogging. Orang tengah semangat camni la..;p

Mana tau pas jogging tiap2 ari, berat badan aku naik ke. Naik 2-3kg ok la kot. Eh ke jogging untuk orang nak kurangkan berat badan jek?? Boleh la naikkan berat badan gak. Sebab otot timbul..lalala~





2 comments:

  1. wah gigih ah... hahaha.. jgn makin keping sudah.. chayuk2

    ReplyDelete
  2. hahaha..tu pun de kmungkinan gk

    ReplyDelete